0151 709 4321
<August 2017>
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
27
28

Act Two

The Entrance

Phase two of the Royal Court's refurbishment sees the extension of the building to fill the space currently covered by the canopy. This has allowed us to move Box Office to the front of the building and free up the current Box Office space to be used as a multi-purpose area. The new entrance will be a striking addition while still being in keeping with the current Art Deco style.  We have added lifts to all areas of the theatre. 

The Welcome Project has created  480 square metres of new foyer space and dramatically improved the public realm outside the theatre. The Welcome Project has enabled us to install a lift throughout the building from basement to balcony giving people with mobility difficulties access to the whole building.  It has created a terrace at first floor level, new box office facilities and a new welcome space which people can enjoy during the day as well as in the evening before and after shows.

(The Royal Court Theatre Welcome Project has been part-funded by the European Regional Development Fund and part-funded by a capital loan from Liverpool City Council)

 

This phase of work was completed in Autumn 2015.

We would like to thank our wonderful audiences, fantastic staff, dedicated Trustees and exceptional partners.

 

ERDFCOUNCIL